IMG_1626
IMG_1620
IMG_1618
IMG_1642
IMG_1634
IMG_1616
IMG_1612
IMG_1615

Baby massageLijkt het je leuk om samen met je kindje te ontspannen? In een fijne sfeer even een moment te hebben van aandacht en verbinding? In een groep ervaringen delen over het ouderschap? Tips te krijgen bij babykwaaltjes?

Dat kan want een cursus baby massage is niet alleen leerzaam en waardevol maar ook nog eens heel leuk en ontspannen om te doen. Naast het ontspannen en de verbinding die je maakt tijdens de massage, leer je ook de lichaamstaal van je kindje nog beter te begrijpen. Je krijgt technieken aangeleerd om te ontspannen maar ook om kleine kwaaltjes te verminderen.


In de fijne ruimte van Yoga Leerdam geef ik met veel plezier en liefde de groepslessen babymassage. 

De cursus bestaat uit 4 opeen volgende lessen van 75 minuten. Na deze vier lessen ben je in staat om je kindje een volledige lichaamsmassage te geven. 

De ruimte is van alle gemakken voorzien voor ouder en kind. Denk aan aankleedkussen, flessenwarmer, matjes, kussens, dekens en handdoeken. Ook krijg je een uitgebreide cursusmap en een flesje olie zodat je thuis kunt oefenen. Er is een glaasje water of thee na de les.  De cursus gaat van start bij aanmelding van minimaal 4 deelnemers.


Vind je het prettiger, of merk je dat het voor je kindje fijner is, een cursus 1 op 1 bij jou thuis dat kan ook. Bel gerust voor meer info.

Copyright @ All Rights Reserved